Mila Kunis nu este obisnuita sa fie admirata si complimentata

0a0a580-1200x1800_1_Milei Kunis nu prea ii pasa de faptul ca este una dintre cele mai sexy femei si spune ca se simte jenata cand toata lumea ii admira calitatile fizice si ca, de cele mai multe ori,  nu stie cum sa reactioneze in fata tuturor complimentelor care i se aduc. Mila a declarat recent ca se simte foarte flatata, insa uneori chiar nu stie cum sa reactioneze si daca sa primeasca toate aceste complimente… cu bratele deschise.

Actrita a povestit ca motivul principal pentru care s-a apucat de actorie a fost acela ca familia sa nu isi permitea sa angajeze o persoana care sa aiba in permanenta grija de ea, asa ca, din Ucraina, Mila s-a mutat impreuna cu intreaga familie in Los Angeles, la varsta de 7 ani. Parintii au inscris-o la clasa de teatru, ca o modalitate de se a intalni si de a socializa cu alti copii. Pentru ca nu vorbea foarte bine limba engleza, colegii sai o ridiculizau adesea si tocmai de aceea inceputul vietii sale din Statele Unite a fost unul extrem de dificil.

 

Pe Mila Kunis o puteti urmari in cele mai recente productii in care joaca, printre acestea numarandu-se: Black Swan (Lebada Neagra – 2010) si Friends with Benefits (Prietenie cu folos – 2011).

 

Text: Ruxandra Raica