Mila Kunis: Oamenii care spun ca nu pot pierde in greutate mint

Mila Kunis: Oamenii care spun ca nu pot pierde in greutate mintMila Kunis, actrita care a jucat alaturi de Natalie Portman in multipremiatul film “Lebada neagra” (Black Swan), a slabit aproape 10 kg pentru rolul pe care l-a avut in acest film. Acum, Mila declara ca scaderea in greutate a facut-o sa-si schimbe complet viziunea despre imaginea corpului sau. Actrita de 27 de ani care se defineste ca fiind gurmanda a fost uluita de cat de mult era corpul ei capabil sa se schimbe.

Ea a declarat pentru revista britanica Glamour: “Am crezut ca pot face orice. Nici macar o clipa n-am crezut ca nu pot face asta (n.r.: sa slabeasca). Cred in determinarea de sine si in valorizarea personala”. “Eu sunt o gurmanda, iubesc mancarea. Dar oamenilor care spun ca nu pot pierde in greutate, eu le spun ca pot. Corpul tau poate face orice, trebuie doar sa vrei”, a mai adaugat Mila. Ascultand-o pe frumoasa actrita ne dam seama ca intre noi si un corp armonios ca al Milei sta doar lipsa vointei… si poate ceva mai mult timp pentru antrenamente.

Text: Bianca Badescu

august 12th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate