Mila Kunis si Ashton Kutcher, impreuna sau doar prieteni?

Ashotn_Kutcher_Mila_Kunis_That_70s_Show-490x365Dragostea nu are varsta, culoare sau… preferinte. Asa se intampla si in cazul actorului Ashton Kutcher care pare sa fi iesit cu bine din scandalul in care a fost implicat. Fiind tanar si ravnit de tot mai multe femei, fie ele necunoscute sau celebre, se pare ca Ashton s-a refugiat in bratele unei femei, dupa cum sustine presa internationala, in compania careia a fost vazut frecvent in ultima perioada.

Desi cei doi refuza sa lamureasca lucrurile, o sursa apropiata a celor doi a declarat ca Ashton si Mila Kunis, caci la ea ne referim, sunt doar prieteni si nimic mai mult.

Chiar si asa, presa speculeaza ca este mai mult decat interpretarea a doua personaje care se indragostesc in sitcomul “That 70s Show”, in care cei doi joaca. Zvonurile au luat amploare dupa ce cei doi au fost surprinsi luand cina si mergand la cumparaturi, in Los Angeles.
Nu este prima data cand in presa internationala se vorbeste despre o posibila idila intre Mila si Ashton. Primele zvonuri au inceput dupa ce Ashton Kutcher si Mila Kunis au fost fotografiati impreuna la locuinta actorului, cu o zi inainte de Ziua Eroilor, sarbatorita in Statele Unite pe 28 mai.

 

Text: Andreea Popescu