Milla Jovovich si Kate Moss au pozat nud pentru Calendarul Pirelli 2012

imagesKate Moss, Milla Jovovich si Lara Stone se numara printre cele 12 actrite si fotomodele care au pozat pentru celebrul Calendar Pirelli 2012. Calendarul care va aparea in anul 2012 le are in prim-plan pe cele 12 actrite si fotomodele, iar fotografiile realizate de Mario Sorrenti sunt o adevarata arta.

Acesta va contine 18 imagini alb-negru si 7 color, iar pozele sunt prezentate intr-un portofoliu rafinat, un format care nu a mai fost folosit pana acum. Printre modelele care au pozat pentru Calendarul Pirelli se numara brazilianca Isabeli Fontana, rusoaica Natasha Poly, olandezele Saskia de Braw si Lara Stone si americancele Joan Small si Guinevere Van Seernus, Margareth Made si japoneza Rinko Kikuchi.
Kate Moss, in varsta de 37 de ani, a fost fotografiata de Mario Sorrenti, care i-a fost iubit la inceputul anilor ’90 si care i-a deschis drumul spre celebritate printr-o campanie Calvin Klein.

Kate a declarat ca Mario este un barbat care adora la propriu femeile:”Ne cunoastem de cand aveam eu 17 ani – am fost impreuna ceva timp si tin sa spun ca adora femeile, adora formele feminine”, spune Moss despre celebrul fotograf.
In fotografia din noul calendar, Kate apare nud pe o stanca, in timp ce se bucura de razele soarelui, cu ochii inchisi. “Sorrenti si cu mine eram prieteni de cand eram adolescenti”, spune Jovovich, adaugand: “Este una din putinele persoane pentru care imi dau jos hainele”.

Calendarul Pirelli este un produs exclusivist al companiei de anvelope Pirelli si a fost prezentat la nivel mondial, miercuri, dupa premiera sa care a avut loc la inceputul acestei luni, in cladirea The Armory de la New York.

Text: Andreea Popescu