Minciuna la barbati, tehnica de seductie

Barbati care cuceresc prin minciuna Tehnici masculine de seductieOrice femeie are un ideal de barbat, acela care indeplineste toate asteptarile sale. Unele vor inteligenta, altele protectie, unele iubire, altele incredere. Cele mai multe se asteapta ca barbatul de langa ele sa le faca sa “pluteasca”, sa le hipnotizeze cu privirea si sa isi piarda astfel toate simturile.

Multi dintre barbati spun ca nu au vreo metoda anume de seductie. In general, sunt barbati nesiguri care au nevoie de multe cuceriri pentru a se convinge de puterea lor de seductie. Cei mai ingenui stiu cum sa foloseasca aceasta putere.  60-70% dintre barbati au experimentat, macar o singura data in viata, relatii in paralel. Ei sustin ca nu pot rezista tentatiei de a seduce, dar nu se simt vinovati ca acest sentiment dureaza putin. Femeile se plang ca nu pot rezista si sunt dezamagite sau abandonate rapid. Sunt unii barbati pentru care cucerirea, seducerea unei femei reprezinta un sport; ei se folosesc de un intreg “arsenal”: minciuni, iluzii, promisiuni false.
 
Seducatorul dupa o deceptie
Este foarte posibil ca multi barbati sa fi suferit deceptii in dragoste si simt nevoia ca si ei, la randul lor, sa dezamageasca macar o femeie. Cu toate ca simt nevoia de razbunare, in acelasi timp, ei se tem de compromis si au nevoie de ajutor terapeutic. Don Juan si Casanova au dat deja lectii in literatura si teatru. In realitate, femeile trebuie sa analizeze bine promisiunile lui Fat-Frumos si sa nu se lase seduse , din prima, de acesti “domni”.

Text: Ana Macovei