Minciuni frecvente pe care femeile le spun barbatilor

-0a0a0a0a0a0a5852Desi un studiu recent demonstreaza faptul ca fata unei femei este precum o carte deschisa, fiind foarte usor sa ghicesti ceea ce gandeste, barbatii ar trebui insa sa fie foarte atenti, deoarece femeile mint de cele mai multe ori cu zambetul pe buze pentru a se salva din anumite situatii neplacute si nu numai. Uneori, aceste minciuni nevinovate sunt utilizate pentru a manipula. 

Iata asadar cele mai frecvente minciuni pe care femeile le spun barbatilor:

 

  • Totul este in regula, sunt bine!

Atunci cand o femeie spune ca totul este in regula, desi tu, ca barbat, ai facut o mare greseala uitand pur si simplu de ziua ei de nastere sau de aniversarea voastra, aceasta este doar linistea dinaintea furtunii. Probabil ca ea nu isi va mai putea infrana sentimentele prea mult timp si cel mai bine ar fi sa-ti ceri iertare si sa fii sincer.

 

  • Chiar daca te uiti dupa alte femei, mie nu-mi pasa!

 

O astfel de afirmatie este o mare minciuna, deoarece niciunei femei nu ii place ca partenerul sau sa se uite dupa altele, pentru ca isi doreste ca numai ea sa fie cea admirata si apreciata. Cele mai multe femei urasc acest lucru si incearca de fapt sa-si puna partenerii la incercare.

  • Spune-mi orice, poti avea incredere in mine… nu am sa ma supar!

 

Aceasta este o minciuna sfruntata pe care femeile o spun atunci cand isi doresc sa  obtina o opinie cinstita, asa ca barbati… feriti-va! Indiferent de ceea ce va spune un barbat, femeii nu ii va conveni nicidecum si se va infuria, cu siguranta.

 

Text: Ruxandra Raica