Mirela Vaida a nascut cel de-al treilea copil

„10” este cuvantul de ordine al acestei zile pentru Mirela Vaida.  Astazi, 10, aprilie, la ora 10:00, Mirela Vaida a adus pe lume un baietel de nota 10.

In aceasta dimineata, Mirela Vaida a adus pe lume cel de-al treilea copil al sau. Artista a nascut natural, dupa un travaliu de o ora si jumatate. Tudor Stefan cantareste 3,5 kg si are 51 de cm, iar la nastere a primit nota 10 de la echipa medicala. Chiar daca se afla la a treia nastere, Mirela spune ca sentimentul de a-ti imbratisa pentru prima oara copilul nou nascut este unul unic, coplesitor. „Sunt foarte fericita si ma bucur ca Tudor Stefan este sanatos. E un copil foarte luminos, care s-a nascut repede si usor. Suntem foarte bine amandoi si multumim tuturor celor care au fost cu gandul alaturi de noi.”

Fratiorii il asteapta

Mirela Vaida mai are doi copii, o fetita, Carla de 4 ani si 2 luni si un baietel, Vladimir de 2 ani si 8 luni. Mirela spune ca cei doi copii abia asteapta sa isi cunoasca fratiorul, mai ales ca au vorbit foarte mult despre el inainte de sosirea lui in familie.