Mirela Zeta: Masajul impotriva celulitei

Mirela-Zeta-Masajul-impotriva-celuliteiPAR:

In functie de context si de tinuta pe care o port, optez fie pentru bucle, fie pentru parul drept. Daca port o tinuta de seara, prefer parul un pic coafat, cu bucle. Pentru ingrijirea parului, folosesc foarte multe produse, de la masti pana la uleiuri pentru par.

 

MACHIAJ:

Avand in vedere ca folosesc foarte mult fond de ten si tot felul de produse cosmetice la filmari, in timpul liber adopt un machiaj simplu, aplic doar mascara. Daca merg la un eveniment, prefer un machiaj de seara, dar nu foarte strident. Pentru ruj prefer culoarea rosie.

MANICHIURA:

Pentru manichiura prefer culorile naturale, in general lacul de unghii transparent. Dar si in acest caz depinde de tinuta, de context.

 

PIELE:

Cred ca cea mai buna reteta pentru o piele catifelata si pentru combaterea celulitei este alimentatia sanatoasa, odihna, miscarea si reducerea stresului. In plus, masajul este un inamic bun impotriva celulitei, la fel si hidratarea. Secretul unui abdomen plat: multa miscare, in special exercitiile pentru abdomen.

 

ATITUDINE:

Meseria pe care o fac si oamenii alaturi de care lucrez imi dau foarte multa energie. Noi radem cu tot sufletul si acest lucru se vede, inclusiv pe micul ecran.

 

STILUL VESTIMENTAR

Imi place sa ma imbrac in foarte multe feluri dar, in general, adopt stilul casual. Imi plac foarte mult si rochiile, ador materialele fine si matasea naturala. In general, port foarte putine accesorii. De obicei prefer ceva discret si finut.

 

Text: Diana Sorescu

Foto: Prima Tv

 

{besps}mirelazeta|width=405|height=405{/besps}