Miss Universe 2023: ea este câștigătoarea!

miss universe 2023

A fost încoronată câştigătoarea Miss Universe 2023, în cadrul celei de-a 71 ediţii a concursului. Titlul din acest an i-a revenit reprezentantei Statelor Unite ale Americii. R’Bonney Gabriel a fost desemnată drept cea mai frumoasă femeie din lume!Cine este Miss Universe 2023

Model și designer de modă din Texas, R’Bonney Gabriel este prima filipino-americană care a obţinut titlul de Miss Universe 2023, după cum au dezvăluit oficialii competiției. Concursul a avut loc în New Orleans, Louisiana.

Gabriel a închis ochii și și-a împreunat mâinile cu Miss Venezuela, Amanda Dudamel, în momentul în care a fost anunțată câștigătoarei Miss Universe 2023. A radiat de fericire după ce numele ei a fost cel anunțat. I-a fost înmânat un buchet de flori și a fost încoronată cu o tiara pe scena celei de-a 71-a ediții a Concursului Miss Univers.

Pe locul 3 a fost Miss Republica Dominicană, Andreina Martinez. Un total de 84 de femei din întreaga lume au concurat pentru coroană.

Farmacistii Catena recomanda mastile de fata Skin Republic, sosite direct de pe podiumurile din Coreea de Sud, ce aduc experienta frumusetii creata cu o tehnologie avansata.

Miss Universe: „Dacă nu acum, atunci când?”

În momentul în care R’Bonney Gabriel s-a clasat printre primele 5 candidate în lupta pentru titlul de Miss Universe, i-a fost adresată o întrebare la care a trebuit să ofere un răspuns public:

„Miss Univers a făcut recent o schimbare, permiţând mamelor şi femeilor căsătorite să concureze anul acesta. Ce altă schimbare aţi dori să vedeţi şi de ce?”

Iar Gabriel a surprins prin răspunsul său, susținând că speră să fie mărită limita de vârstă a candidatelor pentru titlul de cea mai frumoasă femeie din lume.

„Mi-ar plăcea să văd o creştere a vârstei. Pentru că am 28 de ani, aceasta fiind vîrsta limită pentru a concura. Şi cred că e un lucru frumos. Am un motto preferat: „dacă nu acum, atunci când?” Pentru că, în calitate de femeie, consider că vârsta nu ne defineşte. Nu e mâine, nu e ieri, dar este acum. Momentul este acum”, este răspunsul cu care a impresionat cea care a obținut în cele din urmă titlul de Miss Universe 2023.

Anul trecut, în 2022, titlul de Miss Universe 2023 a fost câştigat de Harnzaaz Sandhu din India.

Redactor: Adelina Maris

Foto: Twitter, instagram Miss Universe