Miss Universe România 2020 se va desemna online

miss universeCel mai cunoscut eveniment de beauty, concursul de frumuseţe Miss Universe România 2020 va avea loc online, în octombrie. Participantele se mai pot înscrie până pe 1 septembrie.

Odată cu pandemia, concursul a suferit schimbări. Acesta va promova, în urma unei selecţii naţionale realizate online, cele mai frumoase 15 românce, care vor candida la titlul de Miss Universe România 2020. Câştigătoarea ne va reprezenta ţara la evenimentul mondial desfăşurat în SUA, în 2021.  

Anual, organizaţia Miss Universe promovează aproximativ 10 mii de femeie din lume, modele inspiraţionale, femei de succes şi lideri care se implică social în comunităţile din care fac parte. Cel mai adesea, ele se remarcă în domenii precum politică, business şi televiziune. Candidatele şi deţinătoarele de titluri de Miss sunt susţinute în a-şi îndeplini obiectivele profesionale, în a deveni ambasadori pentru cauze umanitare şi voci care promovează schimbări pozitive pe glob.

Înscrierile candidatelor la marele titlu se desfăşoară online până la data de 1 septembrie 2020, pe site-ul official www.missuniversero.com şi sunt deschise pentru femei de cetăţenie română, cu vârstele cuprinse între 18-28 de ani. 

Aplicaţiile online vor fi evaluate în cadrul unei preselecţii realizate de către o echipă oficială de juraţi Miss Universe România, rezultatele urmând să fie publicate în septembrie. Cele 15 candidate calificate la Gala Finală din octombrie vor fi invitate la diverse activităţi naţionale premergătoare galei şi vor beneficia de expunere în cadrul unor apariţii media în lunile septembrie şi octombrie. Miss Universe 2019

Anul trecut, reprezentanta României la competiţia globală a fost Dorina Chihaia, în vârstă de 26 de ani. Aceasta ne-a reprezentat ţara la cea de-a 68-a ediţie a competiţiei, a cărei mare finală a avut loc pe 8 decembrie 2019, în Atlanta, SUA.

https://www.instagram.com/p/B6JAVUCHdjR/

Dorina Chihaia, care a mai reprezentat România la concursul Miss Imperial 2018 din Shanghai, China, are o înălţime de 1,75 metri, iar dimensiunile sale sunt 89-61-90 centimetri. Dorina s-a născut în Bucureşti, a trăit în Iaşi până în anul 2015, iar de patru ani locuieşte în Shanghai. 

Zozibini Tunzi, Miss Africa de Sud, a fost încoronată Miss Univers anul trecut. Tânăra de culoare, în vârstă de 26 de ani, s-a impus în faţa concurentei din Puerto Rico şi a celei din Mexic, într-un concurs animat de prezentatorul Steve Harvey, în care juriul a fost format din şapte femei.

https://www.instagram.com/p/CDJWgY3jWGj/

miss universe 2019Despre concursul de frumuseţe 

Miss Universe este un concurs de frumusețe care a fost creat în anul 1952 de către o firmă americană de textile. Scopul inițial era să facă concurență unui alt concurs, Miss World.

Evenimentul Miss Universe România este organizat de către o echipă de femei cu experienţă în zona organizării de evenimente sportive, educaţionale, artistice, respectiv Gabriela Ivan – Project Manager, Irina Antonie – Manager Comunicare şi Cleopatra Nestor – Preşedinte Miss Universe România. 

Organizatorii competiţiei din România vor lansa în perioada următoare o serie de sesiuni online pe teme legate de beauty, nutriţie, feminitate, implicare socială, cultură. Evenimentele vor fi disponibile online pe canalele oficiale Miss Universe România.