Miss Univers România, rochie de 20.000 de euro

Reprezentanta României la Miss Universe va purta la gala din Eilat, Israel, o rochie făcută din 10 mii de cristale Swarovski. Rochia, după modelul sumanului pe care îl purta Regina Maria a României, este împodobită de cristale în culorile drapelului României, adăugate pe superba creaţie din brocart fin și broderie de lux.

Farmaciștii Catena recomandă crema de ochi de la Rilastil din gama HYDROTENSEUR, o cremă antirid formulată împotriva pungilor de sub ochi și a cearcanelor.10.000 de cristale Swarovski în culorile drapelului României

Rochia pe care Carmina Olimpia Cotfas o va purta la proba de costum naţional a concursului Miss Universe, care va avea loc în luna decembrie, este creaţie a designerului israelian cu origini româneşti, Aviad Arik Herman.

Rochia, un tribut adus portului tradiţional românesc a fost prezentată, luni, în cadrul unui eveniment desfăşurat în foaierul Ateneului Român din Bucureşti. Ea a fost realizată în trei luni şi este făcută din brocart fin şi broderie de lux cu motive româneşti. Are 10.000 de cristale Swarovski în culorile drapelului României, iar valoarea ei depăşeşte 20.000 de dolari.

Pentru prima dată în istorie, concursul Miss Universe va avea loc în Eilat, staţiune la Marea Roşie şi va fi transmis live în peste 170 de ţări.

Cine este câștigătoarea Miss Univers România 2021?

Carmina Olimpia Cotfas, câștigătoarea Miss Univers România 2021, este o tânăra de 20 de ani, originară din Târgu Mureș. Aceasta este studentă la Facultatea de Istorie și Filozofie din Cluj Napoca și de la vârsta de 14 ani cochetează cu modellingul. Tânăra își dorește o carieră de profesor universitar de istorie. De-a lungul anilor a fost prezentă la mai multe prezentări de modă și a defilat pentru designeri celebri din România, precum Cătălin Botezatu, Romanița Iovan și Delia Lazăr.

“Alte două mari pasiuni ale mele sunt muzica și sportul. Evoluția mea de-a lungul celor 9 ani de canto muzică ușoară și prezența mea în foarte multe festivaluri organizate în toată țara m-au obișnuit și m-au ajutat să scap de tracul scenei, ceea ce a fost un avantaj pentru mine în cariera de model.”, spunea Carmina Olimpia Cotfas, într-un interviu acordat în urmă cu un an.

Cristina Dudău

Foto Facebook