Mita de la Bere Gratis: “barbatii isi doresc echilibru”

Mita_Bere-GratisToti avem un ideal de Craciun, o tipologie, un vis ce trebuie implinit sau o fantezie. Dar idealul fiecaruia nu este obligatoriu conform cu idealul lui Mita. Pentru a ne elucida misterul masculin, TONICA l-a ales pe solistul trupei Bere Gratis sa povesteasca ce isi doreste de sarbatori. 

Echilibru
“Barbatii isi doresc de la femei echilibru, sa le transmita linistea si incantarea unui colind, numai astfel cei doi vor simti ca legatura lor este unica si ca se completeaza reciproc”.

Capul familiei
Oricarui barbat ii place ideea de implicare, de a ajunge “capul familiei”. Mita crede ca aceasta dorinta este lucrul cel mai masculin posibil, este un mod de viata.

Tipologia
Cel ce umbla dupa tipologii nu va ajunge nicaieri. Mita este genul  care se indragosteste de om, nu de un tipar. „Ideea de a umbla dupa o anume tipologie este total incorecta”.
Cu totii avem dorinte pe care le-am vrea implinite de Craciun, un vis sau o fantezie. Idealul lui Mita este ca de Craciun sa stea cu familia, cu finii si sa creeze o stare de spirit mai buna pentru un nou inceput de an.

Marimea nu conteaza
„Cred ca orgoliile ar trebui lasate deoparte macar de Sarbatori si nu neaparat marimea cadoului conteaza, ci modul in care il daruiesti. O femeie in general doreste sa primeasca foarte multa atentie de la barbat, atat in alegerea cadoului, ambalarea lui, cat si in alegerea locului unde i-l va darui.

 

Mihnea Ratte