Moda a la Paris cucereste Romania prin noua colectie La Femme

La Femme Moda a la ParisModa romantica a Parisului cucereste Romania! Curentul retro revine puternic in sezonul primavara vara 2013, iar noua colectie La Femme te duce cu gandul la divele pariziene de alta data si stilul lor inconfundabil: fuste clos, pantaloni pana si materialele pretioase!

Moda retro clasic a la Coco Chanel da farmec oricarei femei! Colectia primavara vara 2013 La Femme este produsa in Franta si este inspirata din materiale pretioase precum brocartul, voalul, dantela si tripul voal pentru a crea o poveste romantica a trecutului intr-un prezent retro.

fusta clos La Femmegulver detasabil La FemmeDe la rochii seducatoare din dantela la combinatii delicate de triplu voal sau brocart, La Femme si-a propus sa transforme orice femeie intr-o diva pariziana. Pantalonii pana a la Jane Birkin, fustele clos a la Brigitte Bardot si gulerele detasabile elegante creeaza tinute chic&tendy a la Paris. La Femme nu uita nici de clasica combinatie alb si negru pastrand traditia modei franceze. Noul sezon  pune accentul pe bicromatism cu tonuri de baza senzuale: negru si alb, nude si alb sau nude si negru, in stilul combinatiilor pe care le purta Edith Piaf .

Daca deja te-am dus cu gandul la Champs Elysees si Le Tour Eiffel, atunci te invitam sa faci o calatorie online pe www.lafemme.ro.

 

Text: Andreea Popescu