Moda barbateasca cu accente feminine

Moda-barbateasca-cu-accenteSpre deosebire de sezoanele precedente, primavara aceasta veti avea posibilitatea sa alegeti haine in culori primare. Tendintele sezonului resping cu succes stereotipurile traditionalismului in ceea ce priveste moda masculina.

Mai mult de atat, renumitul institut de cromatica Pantone Color a dat verdictul in moda, in ceea ce priveste partea masculina a acesteia.

 

Egalitatea culorilor intre sexe incepe de… acum

Similar paletei de culori vedeta in randul femeilor, paleta de culori realizata de Pantone Fashion pentru barbati, pentru aceasta primavara, este aproximativ asemanatoare, cu mici diferente de nuanta. Pentru ca tinuta pe care o alegi sa capete aerul elegant de care orice barbat are nevoie, te sfatuim sa citesti si sa retii care sunt culorile care te vor ajuta sa iesi in evidenta si sa atragi femeile ca un magnet, primavara aceasta.

 

Verdele de primavara

Daca in anul 2011, verdele si albastrul au fost incoronate de catre specialisti drept culorile dominante, anul acesta paleta cromatica se indreapta spre tonuri mai optimiste ale acestor doua culori.  Kakiul – verdele militaresc – este cap de lista. Smaraldul ramane pe val, dar si grayed jade, in ceea ce priveste bijuteriile barbatesti. Ca tot vorbim de puterea verdelui, se poarta in continuare stilul militar, minimalismul, imprimeurile florale si peplumul, insa apar si cateva influente noi si extrem de interesante.

 

 

Albastru ca cerul senin

            Monaco Blue si dusk blue sunt culorile-vedeta ce amintesc de cerul senin in miez de noapte. Daca Monaco blue are, in mod natural, un aer de masculinitate, ce ofera stabilitate si profunzime tinutei, dusk blue ofera eleganta de care are nevoie tinuta office. Asocierea acestor doua culori cu Grayed Jade si Emerald ofera un amestec puternic, clasic de culori ce pun in evidenta masculinitatea si puterea barbatului care o poarta.

 

Culori vibrante pentru barbati puternici

             Poppy Red joaca un rol esential in tendintele modei pentru barbati, primavara si vara aceasta. O alta culoare care face ravagii in randul barbatilor este Vibrant Orange, o nuanta animata, izbitoare, care evoca vigoarea si entuziasmul. Galbenul robust gasit in culoarea Sunflowercreeaza o actualizare sofisticata atunci cand este combinat cu nuante precum Monaco Blue si Emerald.

 

 

Text: Andreea Popescu