Moda de pe covorul roșu la Latin GRAMMY 2023

La cea de-a 24-a ediție a Premiilor Latin GRAMMYs, cei mai mari artiști ai muzicii latino au pășit pe covorul roșu din Sevilla, Spania, purtând cele mai sclipitoare ținute.

Premiile Latin GRAMMYs din 2023 nu au fost doar „Cea mai mare noapte în muzica latină”, ci și o ocazie pentru vedetele muzicii latino să îmbrace o mulțime de ținute atrăgătoare. Așa cum mulți dintre artiștii nominalizați amestecă genuri muzicale și sparg bariere, la fel au făcut și alegerile lor vestimentare.

Artiștii și nominalizații la Latin GRAMMY au demonstrat individualitatea și creativitatea lor prin stiluri extravagante și jucăușe. Artiști precum Rosalía, Karol G, Bizarrap, Peso Pluma, Juanes și Sebastián Yatra au purtat ținute de premii care au lăsat publicul cu gura căscată. Daniela Santiago, Liz Trujillo și Sandra Calixto din grupul de muzică mexicană Conexión Divina au asortate ținutele lor toate negre și din piele, în timp ce cântăreața și compozitoarea Natalia Lafourcade – care a primit mai multe premii Latin GRAMMY, inclusiv pentru “Recordul Anului”, pentru “De Todas Las Flores” – a adăugat o notă verde satinată covorului roșu.

Cei mai nominalizați artiști la Latin GRAMMY 2023 sunt Camilo, Karol G și Shakira, fiecare având șapte nominalizări. Compozitorul și compozitorul Keityn a primit, de asemenea, șapte nominalizări. Edgar Barrera, care a primit premiul Latin GRAMMY pentru Producătorul Anului, a condus seara cu 13 nominalizări.

Gazduit de câștigătorul Latin GRAMMY și interpretul Sebsatián Yatra, nominalizată la GRAMMY și actriță Danna Paola, împreună cu actrițele aclamate Roselyn Sánchez și Paz Vega,  care au făcut, de asemenea, declarații de modă, Latin GRAMMYs din 2023 a fost o seară auditivă și vizuală de neuitat.



Iată câteva dintre look-urile noastre favorite de pe covorul roșu de la Centrul de Conferințe și Expoziții FIBES din Sevilla, Spania.

Foto: Nathy Peluso, Rosalía, Mon Laferte
Foto: Kenia Os, Lola Índigo, Danna Paola

Farmaciştii Catena recomandă linia Hydrotenseur de la Rilastil, specializată în prevenirea și corectarea semnelor de îmbătrânire ale tenului.

Foto: Danna Paola, Karol G, Anitta
Foto: Nicki Nicole, Ana del Castillo, Xênia França
Foto: Paz Padilla, Silvana Estrada, Shakira

Foto: hepta, https://www.glamourmagazine.co.uk/article/latin-grammys-2023-red-carpet