Moda verii și ultimele tendințe în materie de fashion

Indiferent dacă intenționezi să mergi la plajă sau să ieși seara în oraș, trendurile fashion ale momentului acoperă orice stil ai aborda.

Farmaciștii Catena recomandă  Lipofusion de la Rilastil,  un tratament corporal pentru contracararea imperfecțiunilor cauzate de celulită, cu absorbție imediată și efect de răcire prelungit.

Pregătirea garderobei- de la bijuterii, la genți și chiar pantofi este fără îndoială jumătate din distracție. Vara se referă fără îndoială la stilul flawless.

Țesăturile ușoare și vaporoase, nuanțele distractive și festive, și pielea strălucitoare sunt doar câteva dintre tendințele modei din vara acestui an.Iată tendințele fashion ale momentului pe care vrei să le încerci în sezonul cald:

MELLOW YELLOW

Luminează-ți ziua cu o nuanță galbenă care stimulează starea de spirit. Începeți cu o rochie slipy sau dezvăluie-ți bronzul într-un outfit monocromatic. Dacă o ținută completă nu este punctul tău forte, folosește culoarea îndrăzneață ca punct de plecare. Este combinația perfectă pentru tonuri ușor atenuate, cum ar fi taupurile pământii și pastelurile, precum lilac.

COSTUME DE VARĂ

Rafinament fără efort? Da, pe tot drumul. Datorită opțiunilor de culori și țesături mai deschise, abundența de costume din sezonul de vară nu-ți va îngreuna munca. În timp ce rochiile sunt o alegere ușoară de vară, costumul este o alternativă excelentă care oferă același aspect din cap până în picioare, dar cu o întorsătură proaspătă.

REINVENTEAZĂ ȚINUTELE SPORT

Nu trebuie să joci vreun sport pentru a purta itemuri ce aparțin vreunui sport. Treningurile, pantalonii scurți pentru motocicliști și tricourile polo se potrivesc oriunde, dar pot oferi o nouă interpretare ținutelor de plajă și de vacanță. Îmbină hainele sportive cu pantofii tai preferați sau dă-ți look-ului o notă de feminitate alături de sandale cu toc și un clutch.

DECUPAJE

Vara acestui an este despre tendința peek-a-book cu rochii drăguțe cu decupaje și  tăieturi trăsnite. Pentru ca tendința să funcționeze cu stilul tău alege decupajele din jurul șoldurilor sau taliei.

UNEȘTE PUNCTELE

Nu putem nega eleganța care vine cu un imprimeu îndrăzneț cu buline. Încercă un top cu buline purtat sub un blazer stylish sau alege un look complet într-o rochie cu buline.

Iulia Mirică

Foto: marieclaire.com, freepik.com