Modelele care au urmat profesia mamelor

Sunt celebre şi pentru asta sunt şi foarte bine plătite. Mamele lor au fost la fel de cunoscute în tinereţe, iar asta le-a făcut şi pe topmodelele zilelor noastre să aleagă această profesie.

Iată care sunt cele mai bine plătite modele din industrie.Kendall Jenner

Kendall Jenner (24 de ani), fata fostului model Kris Jenner, are o avere estimată la 34 de milioane de lire sterline.

În 2018, celebritatea a fost numită “Cel mai bine plătit model al anului”, aceasta câştigând 17 milioane de lire într-un singur an.

Fraţii Hadid

Gigi Hadid, în vârstă de 25 de ani, este fata cea mare a fostului model Yolanda Hadid. Gigi a devenit cunoscută din show-urile de fashion Victoria’s Secret, după care a început să devină un nume pe catwalk-urile Marc Jacobs, Chanel, Michael Kors, Off-White, Tommy Hilfiger şi Jean Paul Gaultier, pentru care a devenit imagine. Aceasta are o avere estimată la 22 de milioane de lire şi două apartamente în New York, în valoare de 7.4 milioane de lire.

Bella Hadid, în vârstă de 23 de ani, a semnat cu IMG models în 2014, iar acum are o avere estimată la 19 milioane de lire. Fratele lor mai mic, Anwar, în vârstă de 21 de ani, are un cont de 3 milioane de lire, sumă realizată din prezentări de modă şi din proiectele sale de design.

Sofia Richie

Sofia (21 de ani) este la fel de celebră precum mama sa, Diane Alexander, fost model şi dansatoare. Sofia a devenit celebră din apariţiile sale pe catwalk, la prezentările Chanel, şi din campaniile realizate pentru Kanye West Yeezy. Modelul are o avere estimată la 6.1 milioane de lire.

Willow Smith

Willow Smith, de 19 ani, a semnat cu o agenţie încă de la 14 ani. Ea este fiica actriţei Jada Pinkett Smith, şi fost model, şi are o avere de 4.6 milioane de lire sterline.

Kaia Gerber

Kaia (18 ani), fiica celebrei Cindy Crawford, a apărut pe coperta Vogue în campaniile pentru Prada şi Burberry. La 10 ani, Kaia a avut primul ei job, o campanie pentru Versace, iar astăzi, deţine o avere estimată la 2.3 milioane de lire.

Sailor Brinkley – Cook

Sailor, 22 de ani, a urmat-o pe mama sa, Christie Brinkley, şi a pozat în bikini pentru revista Sports Illustrated. Aceasta are o avere de 1, 5 milioane de lire sterline.

Lily Rose Depp

Mama modelului, Vanessa Paradis a fost imaginea Chanel, iar Lily Rose, în vârstă de 21 de ani, a devenit şi ea, la rândul ei, imagine pentru acsa de modă. Ba mai mult, a încercat să refacă şi câteva fotografii dintr-o campanie a mamei sale. Fata are o avere estimată la 795 de mii de lire.

Delilah Belle Hamlin

Delilah, în vârstă de 22 de ani, este fata modelului din Playboy, Lisa Rinna. Tânăra a fost prezentă pe catwalk-ul de la New York Fashion Week. Ea are o avere de 764 de mii de lire sterline.

Foame, abuz sexual, ore istovitoare de muncă și chiar exploatare – acestea sunt puținele probleme cu care se confruntă modelele, pentru a ajunge să strălucească pe podium… sau cel puţin aşa scriu tabloidele. La Săptămânile de Modă, cele mai cotate modele strălucesc în lumina reflectoarelor și afișează un exterior impecabil.

Dar oare este chiar atât de frumoasă și viața modelelor obișnuite? 

Text: Bettina Cristea