Modelul Candice Swanepoel, pictorial sexy in Vogue Italia

Modelul Candice Swanepoel, pictorial sexy in Vogue ItaliaUnul dintre ingerasii Victoria’s Secret, Candice Swanepoel, a pozat pentru revista Vogue Italia, aparand pe coperta dar si in interiorul revistei in ipostaze extrem de sexy si provocatoare. Swanepoel, in varsta de 23 de ani, poarta piese vestimentare semnate de catre Balenciaga, Alexander Wang, Roberto Cavalli etc. si are o atitudine dezinvolta. Fotograful Mario Sorrenti a surprins cele mai interesante si frumoase pozitii ale modelului, iar pictorialul este intitulat “Be Bold”.

Swanepoel a fost descoperita la varsta de 15 ani si face parte din lista intocmita de catre revista Forbes, a celor mai bine platite modele din lume, castigand intre anii 2010 si 2011 aproximativ 3 milioane de dolari. Candice este cunoscuta drept ingerasul Victoria’s Secret, are un trup frumos sculptat iar in pictorial lasa sa i se intrevada sanii intr-o maniera deloc vulgara.

Text: Ruxandra Raica

martie 20th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate