Monica Iagar: „Sportul a devenit un hobby pentru mine”

 

 

-0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a398480_2066787287674_1784572717_1294329_1199386268_nMonica Iagar este un nume de rezonanta in lumea sportului romanesc. Totusi, fosta sportiva marturiseste ca cea mai importanta titulatura pe care a primit-o pana acum este cea de mama. In ultimii ani, aceasta s-a dedicat in intregime fiicelor sale si practic si-a gasit o noua vocatie. Monica nu uita insa sa fie femeie si tine la ritualul sau de ingrijire. Iata cateva elemente care, dupa spusele Monicai, nu ar trebui sa lipseasca din ritualul de intretinere al oricarei femei… Tonica: Ai o silueta de invidiat. Cum te mentii in forma?   

Nu fac nimic important in acest sens, doar putin sport pentru intretinere. Marturisesc… din cand in cand imi mai testez calitatile de sportiva pe la vreun aparat de intretinere ce apare nou pe piata, cum ar fi cel de la Quick Body Form.  

 

Tonica: Ce loc ocupa sportul in acest moment in viata ta?  

Pana la venirea pe lume a fetelor mele, sportul a ocupat primul loc, acum insa a devenit un fel de hobby, daca se poate numi asa.    

 

Tonica: Esti adepta tratamentelor naturale de ingrijire sau, dimpotriva, folosesti produse din comert?

Sunt adepta tratamentelor de ingrijire profesionale si, in limita timpului, fac acest lucru, dar in locuri cu specialisti si cu produse de calitate. Asa cum bine stiti, apelez cu drag la Centrele de slabit si infrumusetare Silhouette.    
{besps}articole_ianuarie/monicaiagar|width=400|height=400{/besps}

Tonica: Ce produse nu lipsesc niciodata din ritualul tau de ingrijire zilnica?  

Cremele sunt produsele pe care le folosesc zilnic, iar din portfardul meu nu lipsesc niciodata produsele ce contin argan, de la Dusch Baduri la creme de corp. Tin foarte mult la hidratarea si intretinerea pielii.

Tonica: Ce sfaturi de ingrijire ai primit “mostenire” de la mama ta?  

Mama mereu mi-a spus ca cea mai importanta este curatenia, si cea fizica, dar si cea sufleteasca.   

Tonica: Cum te relaxezi? 

In genere, ma relaxeaza cititul. Incerc sa lecturez lucruri cat mai utile pentru ca imi  place sa ma informez in toate domeniile.  

Tonica: Operatiile estetice sunt un must have al ultimilor ani. Ai schimba ceva la tine cu ajutorul unei astfel de interventii?  

Desi probabil sunt o moda, pentru mine aceste interventii nu sunt un must have. Dar sunt sigura ca iti capeti o vigoare mentala mai buna daca incerci sa corectezi prin operatii estetice.  

 

Text: Andreea Dragan