Monica Petrica, Ambasador Dove Deo

Monica Petrica, Ambasador Dove DeoCu o formula imbunatatita si protectie 48 de ore, noua gama de deodorante Dove ingrijeste pielea subratului, are ¼ crema hidratanta si pH neutru, iar vitaminele E si F ajuta in mod activ ca pielea subratului sa se regenereze. De asemenea, noua formula contine acum de 3 ori mai multa vitamina E, un nutrient esential care hidrateaza pielea. Pentru un plus de incredere, Dove iti propune gama Dove Invisible Dry, ce nu lasa urma pe haine, astfel incat imbracatul fara a atinge subratul nu va mai fi nicidecum o problema.

Si pentru ca mesajele pe care le transmitem celor din jur prin intermediul dansului au o valoare mai mare decat cuvintele, limbajul non-verbal avand un rol extrem de important in comunicarea de zi cu zi, Monica Petrica, Prim-Balerina Operei Nationale Bucuresti, a devenit Ambasador Dove Deo, datorita elegantei si prestantei sale feminine si nu numai. Mesajul transmis de catre noua gama de deodorante antiperspirante Dove este acela ca o femeie este mai frumoasa cand se ingrijeste si are incredere in ea, iar increderea in sine creste atunci cand pielea este curata si ingrijita.

 

Text: Ruxandra Raica

ianuarie 30th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate