Morris: “Mi-ar placea sa-i dau o replica lui Anthony Hopkins si sa iau cina cu Angelina Jolie!”

MG_5369_v1Pe langa muzica, Morris este pasionat de teatru, caci a terminat Facultatea de Teatru si Film din Bucuresti. A avut roluri episodice in serialul “La Bloc”, dar si in “Baieti buni” si spera ca talentul sau actoricesc sa nu se opreasca si sa mai joace curand intr-un film. De asemenea, Morris se poate lauda si cu o aparitie in filmul “Triunghiul Mortii”, in regia lui Sergiu Nicolaescu.

Artistul are planuri mari cu actoria, isi doreste sa ia lectii de la actori cunoscuti, dar si sa ajunga intr-o zi sa joace alaturi de vedetele celebre de la Hollywood. “Mi-ar placea sa-i dau o replica intr-un film lui Anthony Hopkins, dar recunosc ca as invita-o la cina pe Angelina Jolie sa-mi spuna cateva secrete intr-ale actoriei! Dintre actorii de la noi l-am admirat foarte mult pe regretatul Gheorghe Dinica!”, spune Morris.

Cat despre rolurile pe care i-ar placea sa le interpreteze, Morris nu are deloc preferinte, pentru ca e convins ca s-ar descurca de minune in orice postura. “Atunci cand vine vorba de actorie, nu stau prea mult pe ganduri. Orice rol, daca imi place si ma atrage, e bine-venit! Pot juca, fara probleme, atat personaje pozitive, cat si negative!”, a mai adaugat artistul, care este acum in promovare cu cel mai nou single al sau, “Boca Linda”.

Aici puteti asculta noua piesa a lui Morris, “Boca Linda”: http://www.youtube.com/watch?v=T_R7wGxSY1c.

 

Text: Ruxandra Raica