Motivul pentru care Printul William si Catherine se tin foarte rar de mana in public!

Printul William si sotia sa, Catherine, Ducesa de Cambridge, sunt imaginea elegantei si a fericirii atunci cand sunt surprinsi impreuna, indiferent ca viziteaza o scoala, ca participa la o ceremonie de decernare a unor premii sau la un eveniment sportiv. Dar v-ati intrebat vreodata de ce-i vedem atat de rar manifestandu-si afectiunea in public?

Cei doi sunt casatoriti de sase ani si, cu toate acestea, foarte rar au fost vazuti tinandu-se de mana in public. Momentele de apropiere au fost remarcate doar ocazional, ca de exemplu atunci cand au participat amandoi la o intrecere de ambarcatiuni si William a imbratisat-o pe Catherine dupa ce aceasta a pierdut competitia, la nunta lor sau imediat dupa nasterea Printesei Charlotte.Decizie luata de comun acord

Se pare ca motivul pentru care adorabilul cuplu nu-si arata dragostea in public nu are nicio legatura cu eventuale probleme in cuplu sau cu vreo regula impusa de monarhia britanica. Un expert in probleme de „eticheta” al casei regale a confirmat ca in ciuda faptului ca nu exista o regula in ceea ce priveste manifestarea afectiunii in public, cuplul este pur si simplu constient ca, din punct de vedere profesional, este de preferat sa se abtina de la astfel de gesturi atunci cand au obligatii oficiale.

Kate Middleton, un stil vestimentar de urmat

Expertul in „eticheta” a mai explicat pentru publicatia Woman and Home: “Concret, cei doi reprezinta cuplul activ al monarhiei britanice. Sunt dispusi sa nu-si manifeste foarte des dragostea in public si sa mentina o atitudine profesionista fata de rolurile pe care le au.”

Text: Ionut Solescu

Sursa foto: Google Images