Muneca poarta in timpul concertelor masca Madonnei

1aSe pare ca misterioasa cantareata Muneca, singurul artist care poarta masca pe scena si care a intrigat intregul peisaj monden cu aparitiile sale iesite din comun, ne surprinde cu o declaratie-soc. Aceasta declara ca are in dotare o masca ce a apartinut chiar celebrei Madonna.

Poate ca va intrebati cum a facut o asemenea achizitie. Ne-a povestit chiar ea: “De mica sunt pasionata de masti si am colectionat de-a lungul timpului cateva astfel de obiecte de valoare. Totusi, cred ca cel mai valoros dintre acestea este masca Madonnei. Intamplarea prin care am facut rost de ea este una destul de interesanta, dar si cu mult noroc, as putea spune. In 2010, prietena mea din copilarie a mers la Carnavalul de la Rio. Acolo se afla si Madonna care viziona parada. La un moment dat, auzind aclamatiile publicului la adresa sa, aceasta a facut un gest frumos pentru fani si a aruncat masca pe care o purta catre multime. Din fericire, prietena mea a prins-o si, pentru ca stia ca sunt pasionata de masti, iar Madonna este pentru mine o inspiratie ca artist, iata ca mi-a oferit acea masca”, povesteste artista.

In plus, bruneta a mai declarat ca simte ca aceasta masca ii aduce noroc: “Cred ca acest obiect purtat la un moment dat de cea mai mare artista a secolului imi aduce noroc pe plan muzical. Primul meu single, «Mannequin», este apreciat de public, iar personajul pe care l-am creat ma prinde, dat fiind faptul ca incerc sa pun accent pe muzica mea si nu neaparat pe infatisare”, a mai adaugat aceasta.

Prin urmare, primul ei single intitulat “Mannequin” este apreciat din ce in ce mai mult de catre publicul din Romania, invadand deja topurile muzicale. Mai mult de atat, piesa se difuzeaza deja la cele mai importante radiouri si a ajuns la 300.000 de accesari pe YouTube.

Si pentru ca sunt sigura ca vreti sa vedeti despre ce single este vorba, va pun la dispozitie linkul pentru a asculta piesa “Mannequin”: http://www.youtube.com/watch?v=wq54lQ4jO5A.

 

Text: Andreea Popescu