Nadir Tamuz ne prezinta prima sa piesa, “Interzis”

NADIR INTERZISVa mai aduceti aminte de fostul concurent al emisiunii X-Factor editia 2012, exoticul Nadir Tamuz? Ei bine, va informam ca Nadir Tamuz se pregateste de lansarea primul sau single – “Interzis”.

Nascut in Libia, Nadir mosteneste talentul muzical de la tatal sau. “Vocea am mostenit-o de la tatal meu, dar am descoperit acest lucru incercand sa il imit cand il auzeam cantand. Am urmat cateva lectii de canto clasic si pian cand eram mic, dar marea pasiune pentru muzica am descoperit-o abia cand am fost plecat pentru o perioada mai mare din tara si mi-au lipsit foarte mult orele de canto si timpul petrecut in sala de repetitii”, declara Nadir.

Piesa “Interzis” esta o colaborare a lui Nadir cu That’s Right si este o piesa vesela plina de optimism, o briza racoroasa intr-o zi fierbinte de vara. “M-am dus la studio ca sa lucrez la o piesa dance cu influente orientale, dar inainte sa ne apucam de treaba, baietii de la That’s Right mi-au aratat niste idei de piese, printre care si «Interzis». Mi-a placut foarte mult balansul piesei si faptul ca este foarte dinamica. De ceva timp, tot imi doream sa fac un single cu versuri referitoare la o iubire implinita, iar «Interzis» a picat la fix”, povesteste Nadir.

Play!  

Text: Andreea Popescu