Nana Mouskouri, din nou alaturi de UNICEF Romania

0a0a0AbNana_MouskouriBinecunoscuta cantareata Nana Mouskouri, una din vocile de aur ale lumii, revine in Romania pentru un concert extraordinar si pentru a sustine UNICEF.

Cu ocazia vizitei sale, care va avea loc in perioada 1- 4 decembrie, Nana Mouskouri, Ambasador International al Bunavointei pentru UNICEF, va vizita maternitatea Sf. Pantelimon din Bucuresti pentru a aduce in prim-plan promovarea alaptarii si practicile sustinute de maternitati prietene ale copilului.

In urma cu 3 ani, cantareata a participat la teledonul organizat de UNICEF impreuna cu TVR, care a avut ca scop strangerea de fonduri pentru maternitatile din Romania. Vedeta a incurajat telespectatorii sa doneze pentru cauza. Astfel, cu sprijin financiar in urma teledonului, din partea publicului generos, a sectorului privat si asistenta tehnica din partea UNICEF Romania, in prezent sunt 31 de maternitati certificate ca Spitale Prietene ale Copilului.

Sub inaltul patronaj al Ambasadei Elene la Bucuresti, Ambasadoarea Bunavointei pentru UNICEF va participa la un dineu privat de strangere de fonduri organizat de comunitatea greaca de afaceri din Romania, in parteneriat cu compania SofMedica la initiativa doamnei Catherine Sofianou.

Printre actiunile recente intreprinse de Nana Mouskouri pentru UNICEF se numara inregistrarea unui mesaj si a unei melodii cu ocazia aniversarii a 20 de ani de la ratificarea Conventiei cu privire la Drepturile Copilului.

Pe 4 decembrie, Nana Mouskouri va sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti organizat de Project Events.

Text: Alexandra Lupu