Naomi Campbell – cum isi mentine corpul de model si la 41 de ani?

-0a0a0a0a0ashutterstock_65060926Desi intreaga lume a numit-o “supermodel”, Naomi nu se considera astfel si afirma ca nu si-ar spune niciodata asa: “Nu am puteri supranaturale”, spune ea. Insa, uitandu-te la cum arata Naomi la 41 de ani, nu poti sa nu te gandesti ca este totusi construita din ceva supranatural. Campbell recunoaste ca fizicul sau incredibil se datoreaza in mare parte metabolismului rapid pe care il are, dar si celor cateva schimbari facute in dieta sa in ultimii ani. “Pentru mine, carbohidratii sunt o amenintare acum”, a declarat in revista Harper’s Bazaar.

Iar pentru a-si mentine pielea frumoasa, Naomi face tratamente faciale cu aburi si foloseste masti pentru ten. Dar nu ar apela la interventii chirurgicale. “Chirurgia plastica este pentru cei care o fac pentru ei insisi, nu ca sa multumeasca pe altcineva. Nu-mi fac griji in privinta numerelor. Sunt in regula cu imbatranirea”, a spus Naomi.

Pe langa asta, modelul a reusit in sfarsit sa castige lupta cu drogurile si crede ca greselile au facut-o sa devina un om mai bun: “Trebuie sa faci greseli. Asa inveti si asa functioneaza lumea. Eu am facut cateva. Ceea ce te transforma intr-o persoana este abilitatea de a te uita la tine si de a-ti confrunta viata. Cum iti gestionezi actiunile este ceea ce te defineste”.

Naomi Campbell inca se mai simte bine in lumina reflectoarelor, isi iubeste meseria si considera transformarile fizice o provocare. “Imi plac cuvintele precum transformare, reinventare si cameleon. Un singur cuvant nu-mi place – previzibil”, mai spunea Naomi in acelasi interviu.

Text: Bianca Badescu