Narcotic Sound and Christian D lanseaza “Tara Song”

Narcotic Sound and Christian D lanseaza.docxNarcotic Sound and Christian D incep seria celor mai fierbinti nopti de vara cu un nou single, “Tara Song”. Se pare ca baietii sunt pusi pe treaba si in vara aceasta, iar noul lor single promite sa va ridice in picioare inca din prima secunda. Compus in studiourile “Narcotic Creation”, Tara Song, noul single al celor doi baieti, este o piesa dance cu influente latino intr-un acord perfect cu acordurile pline de energie ale trompetei.

“Istoria Tara Song a inceput prin februarie, intr-o seara in care afara ningea si noi ne faceam planuri de vara. Ne distram in studio cu niste pahare pe care le loveam cu o lingurita. Sunetele pe care le produceau ne-au inspirat si au devenit primele note din tema Tara Song”, poveste Marius, Narcotic Sound.

“Frumusetea acestei piese consta si in simplitatea ei; indiferent de varsta, sex sau nationalitate, Tara Song este pe placul tau.”, continua Christian D

Asa cum ne-au obisnuit  cu toate piesele pe care le-au lansat, “Tara Song”, cel mai nou single Narcotic Sound and Christian D este o piesa fresh, originala si plina de energie.

Asculta Narcotic Sound & Christian D- Tara Song aici

Text: Andreea Popescu