Nelly Furtado a stiut de mica faptul ca va deveni celebra

NellyFurtado

Sa fie oare meritul parintilor si educatia data copiilor pentru ceea ce devin cei mici la maturitate? Se pare ca da, sau poate ca aceasta teorie se aplica doar in cazul cantaretei Nelly Furtado.
Interpreta piesei „ Big Hoop” a declarat public ca, in ciuda faptului ca a avut parte de o educatie dura si de o copilarie chinuita, a stiut dintotdeauna ca vrea sa devina o stea in industria muzicala si, cu ajutorul parintilor, a devenit una.

„Intotdeauna am stiut ca voi deveni o stea in industria muzicala. Inca de pe la varsta de patru ani am avut o viziune ca voi canta in fata a sute de persoane. Norocul mi l-am facut eu si, cu sprijinul parintilor mei, mi-am croit drumul in viata”, a declarat Nelly pentru un tabloid local. Cu toate acestea, ea a mai adaugat ca, in ciuda faptului ca muzica face parte din viata ei, ea nu a pus niciodata cariera pe primul loc. 

Furtado, care are o fetita, Nevin, in varsta de 9 ani, cu fostul ei sot Jasper Gahunia, a declarat pentru cotidianul Mirror ca adevaratul succes in viata consta in gasirea unui echilibru: „Adevaratul succes consta in gasirea unui echilibru in viata. Astfel, iti poti face timp si pentru familie, dar si pentru cariera. Eu am muncit mult si nu pot spune ca visele devin realitate mereu”.

 

Text: Andreea Popescu