Nepoata prinţesei Diana, nuntă by Dolce & Gabbana

Nepoata prinţesei Diana, Lady Kitty Spencer, în vârstă de 30 de ani, s-a căsătorit în week-end cu un magnat multimilionar din industria modei. Mireasa, în vârstă de 30 de ani, a fost condusă la altar de frații săi, Louis şi Samuel. Lordul Spencer, tatăl miresei, rănit la un umăr, nu a fost prezent la nuntă.Rochia victoriană, cusută în 6 luni

Ceremonia fastuoasă a avut loc la Roma, la Villa Aldo Brandini, iar Lady Kitty Spencer a schimbat cinci rochii realizate de Dolce & Gabbanna, brand pe îl reprezintă în mod oficial din luna februarie a acestui an.
Cea mai spectaculoasă a fost rochia de mireasă, realizată în stil victorian, cu guler înalt, mâneci bufante, talie corsetata și un voal cu trenă în formă circulară. Rochia a fost realizată manual, de o echipă numeroasă de croitori, pictori și artizani care au brodat dantelăria și au asamblat piesa vestimentară pe parcursul a 6 luni în atelierele Alta Moda, divizia Haute Couture a Dolce & Gabbana.

Mirele, cu 32 de ani mai mare

Mireasa a studiat în Florența vreme de 3 ani și a debutat în lumea modei printr-o defilarea Dolce & Gabbana de la Milano Fashion Week din 2017.

 

Mirele, Michael Lewis, 62 de ani, este un magnat al industriei modei, născut în Africa de Sud, cu o avere estimată la 80 de milioane de lire sterline care include și o vilă de 19 milioane de lire sterline în centrul Londrei și una în Cape Town. Relația celor doi a început în 2018, a fost confirmată în luna mai a anului 2019, iar logodna a fost anunțată la începutul anului 2020 cu un inel de logodnă estimat la 300.000 de lire sterline.

Cristina Dudău

Foto Instagram