Nepoata prinţesei Diana, nuntă by Dolce & Gabbana

Nepoata prinţesei Diana, Lady Kitty Spencer, în vârstă de 30 de ani, s-a căsătorit în week-end cu un magnat multimilionar din industria modei. Mireasa, în vârstă de 30 de ani, a fost condusă la altar de frații săi, Louis şi Samuel. Lordul Spencer, tatăl miresei, rănit la un umăr, nu a fost prezent la nuntă.

Rochia victoriană, cusută în 6 luni

Ceremonia fastuoasă a avut loc la Roma, la Villa Aldo Brandini, iar Lady Kitty Spencer a schimbat cinci rochii realizate de Dolce & Gabbanna, brand pe îl reprezintă în mod oficial din luna februarie a acestui an.
Cea mai spectaculoasă a fost rochia de mireasă, realizată în stil victorian, cu guler înalt, mâneci bufante, talie corsetata și un voal cu trenă în formă circulară. Rochia a fost realizată manual, de o echipă numeroasă de croitori, pictori și artizani care au brodat dantelăria și au asamblat piesa vestimentară pe parcursul a 6 luni în atelierele Alta Moda, divizia Haute Couture a Dolce & Gabbana.

Mirele, cu 32 de ani mai mare

Mireasa a studiat în Florența vreme de 3 ani și a debutat în lumea modei printr-o defilarea Dolce & Gabbana de la Milano Fashion Week din 2017.

 

Mirele, Michael Lewis, 62 de ani, este un magnat al industriei modei, născut în Africa de Sud, cu o avere estimată la 80 de milioane de lire sterline care include și o vilă de 19 milioane de lire sterline în centrul Londrei și una în Cape Town. Relația celor doi a început în 2018, a fost confirmată în luna mai a anului 2019, iar logodna a fost anunțată la începutul anului 2020 cu un inel de logodnă estimat la 300.000 de lire sterline.

Cristina Dudău

Foto Instagram

iulie 26th, 2021 by Dudau Cristina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate