Neymar Jr., noua imagine Puma

The King Is Back se numeşte noua colecţie Puma, lansată ieri, a cărei imagine este Neymar Jr. Forbalistul a încheiat contractul cu Nike, după 15 ani de colaborare.

Superstarul echipei PSG a realizat venituri de 90 de milioane de euro în aceşti ani de colaborare cu Nike, însă, deocamdată, nu se ştie pe ce perioadă şi pe ce sume a semnat contractul cu Puma, cel mai scump fotbalist al lumii.

View this post on Instagram

Welcome to the fam @neymarjr #KingIsBack

A post shared by PUMA (@puma) on

Vezi AICI colecţia Puma realizată în colaborare cu Neymar Jr.

 „Aceasta va fi povestea mea PUMA. Am crescut uitându-mă la videoclipuri cu mari legende ale fotbalului. Ei erau regii pe teren. Regii sportului meu. Exact asta am visat şi eu să devin. Vreau să o fac în felul meu. Vreau să aduc înapoi moştenirea pe care aceşti atleţi aucreat-o pe teren. Vreau ca un rege să domneacă pe teren din nou. Şi să inspire generaţii la fel cum m-a inspirit şi pe mine alt rege. Aceasta va fi istoria mea PUMA. Regele s-a întors.”, spune Neymar pe contul său de Twitter.

Neymar nu este singurul fotbalist care câştigă foarte bine din imagine. Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi au contracte pe viaţă cu Nike şi, respectiv, cu Adidas.

Text: Bettina Cristea

septembrie 14th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate