Nick Cannon, sotul lui Mariah Carey: “Munca ma va omori”

-0whiteNick Cannon tocmai a recunoscut ca a fost avertizat de catre doctorul sau ca munca il va rapune. La mai putin de o luna dupa ce vacanta lui si a sotiei lui, Mariah Carey, planuita in statiunea montana Aspen, a fost intrerupta de problemele sale de sanatate dupa ce a facut insuficienta renala, acesta s-a reintors la activitatile sale normale. Si-a reinceput activitatile ca prezentator la “America’s got talent“, dar si la radio.

“Am fost in spital de vineri si este destul de serios. M-am suprasolicitat foarte mult din cauza programului incarcat pe care il am. Am avut dureri de spate foarte mari si m-am gandit ca este doar o durere de rinichi normala, insa nu a fost asa”, a declarat Nick.

Dupa ce a fost la un control, s-a dovedit ca are cheaguri de sange in plamani. In urma aflarii acestui rezultat, Nick a declarat: „Calatoresc foarte mult. Oricine calatoreste atat de mult poate deveni o victima”. In plus fata de cheagurile de sange pe care le are in plamani, el a mai dezvaluit faptul ca are si ventriculul stang marit.

„Doctorul mi-a spus ca sunt un om norocos, deoarece, de cele mai multe ori, cei care se confrunta cu aceeasi problema ca si mine nu pot respira normal, iar la mine nu este cazul. Pe mine ma doare doar cand respir, insa nu se pune problema ca nu as putea respira normal. I-am spus doctorului meu de aceste simptome si acum ma trateaza si este totul bine”.
Chiar si cu atatea probleme de sanatate, sotul lui Mariah Carey a recunoscut ca medicul sau i-a spus ca intr-o zi munca il va aduce iar pe patul de spital: „Doctorul mi-a spus ca munca ma va omori. Si cred ca nu glumeste. Cred ca toate problemele de sanatate pe care le-am avut in ultima vreme au aparut in urma volumului mare de munca”.

Desi stie ca munca il va aduce iar in spital, Nick pare sa nu vrea sa se opreasca, asa ca intrebarea mea este: oare Nick este workaholic?

 

Text: Andreea Popescu