Nick Jonas si Pharrell Williams, viitori judecatori in concursul „American Idol”?

nick-jonas-900781lNick Jonas si Pharrell Williams sunt cele mai recente stele despre care se zvoneste ca s-ar afla in negocieri pentru venirea la pupitrul judecatorilor in cea mai recenta editie a concursului „American Idol”.

Presa a dezvaluit, saptamana aceasta, ca interpretul hitului „Who I Am”, cantaretul Jonas, si rapperul Pharrell sunt fruntasii listei intocmite de catre directorii concursului. Cautarile au inceput dupa ce Steven Tyler si Jennifer Lopez au declarat public ca nu vor mai face parte din juriu.
„Nick este destul de aproape de a semna contractul cu noi. Saptamana trecuta a venit la Los Angeles pentru intalnirile finale”, a declarat o persoana din interior.

In ceea ce priveste progresele inregistrate oficial de Pharrell, aceeasi sursa a declarat: „Totul este bine, dar se duc inca negocieri intre echipa si Pharrell.”
La inceputul acestei luni, Mariah Carey a semnat un acord oficial prin care se alatura juriului, primind un salariu fara precedent in istoria show-ului – 17 milioane de dolari.

Text: Andreea Poprescu