Nicki Minaj nu tine cont de sfaturile medicilor

nicki-minaj18137Cantareata Nicki Minaj are serioase probleme cu vocea, motiv pentru care si-a anulat mai multe concerte. Se pare ca diva a ramas fara voce dupa ce a sustinut doua concerte in New York.

Desi a ajuns la spital din cauza imposibilitatii de a mai vorbi, Nicki se pare ca nu a luat in considerare sfaturile medicilor de specialitate de a se odihni. Conform publicatiilor locale, cantaretei i s-a recomandat o pauza de 2 saptamani pentru a-si recastiga vocea, lucru ce, evident, nu a fost respectat de cantareata.

Minaj nu a luat in considerare sfaturile medicilor si a sustinut doua show-uri pentru ca nu a vrut sa isi dezamageasca fanii, potrivit WENN.
Faptul ca si-a fortat vocea a obligat-o pe Nicki sa isi anuleze o aparitie la un show de televiziune, „Rockefeller Plaza”, si un concert la Roseland Ballroom din Manhattan.
Prin intermediul contului ei oficial de Twitter, ea si-a cerut scuze pentru faptul ca a fost nevoita sa isi amane concertele si show-urile, insa se afla in imposibilitatea de a canta, din cauza problemelor aparute la corzile vocale.
„Este oficial, mi-am pierdut vocea dupa cele doua concerte sustinute pentru voi… Chiar daca am ramas fara voce, a meritat tot sacrificiul pentru ca am putut fi aproape de voi!”.

Daca problemele cu vocea se vor remedia, Minaj va fi prezenta la V Festival in acest weekend.

 

Text: Andreea Popescu