Nicole Cherry este… Fata naiva

Nicole Cherry este... Fata naivaNu va speriati, Nicole Cherry nu este absolut deloc o fata naiva, ci mai degraba este o fata talentata si foarte apreciata, insa noua sa piesa poarta acest nume, sugestiv ales pentru toti adolescentii, care, cu siguranta se vor regasi in versurile sale.

 Nicole Cherry a filmat un nou videoclip

Indragita artista a terminat de curand filmarile pentru noul videoclip al piesei Fata naiva si se pregateste de lansarea acestuia. Filmarile, in regia lui Iulian Moga, au durat o zi intreaga si au avut loc in trei locuri diferite, printre care si la Colegiul National Spiru Haret, iar Nicole a jucat, pe rand, rolul unei fete “de oras”, al unei fete fitoase si al unei scolarite naive. Alaturi de Nicole, pe tot parcursul filmarilor, a fost sora sa, Carla Ghinea, sosita tocmai din Londra pentru a o sustine dar si pentru a-i realiza make-up-ul pentru clip.

M-am distrat foarte tare la filmari! Mai mult decat atat, este primul meu videoclip de cand mi-am dat jos aparatul dentar si sunt foarte fericita, imi place foarte tare cum a iesit. Abia astept sa il vedeti si voi”, a declarat Nicole Cherry.

Mai jos puteti viziona poze de la making-of-ul videoclipului.

 

Credit foto: Silviu Sandulescu

Text: Madalina Manole