Nicole Cherry lanseaza piesa „Mama Noastra”

Nicole-CheryIndragita Nicole Cherry se pregateste de lansarea unei noi piese, intitulata sugestiv Mama Noastra. Mesajul melodiei este unul puternic si emotionant, artista dorindu-si sa evidentieze prin versuri valorile pe care le are poporul nostru si cu care noi, romanii, ar trebui sa ne mandrim.Lansarea va fi exclusiv online

Piesa, compusa de Alex Racovita, Marius Pop si Vlad Popescu, pe versurile lui Vlad Munteanu, va fi lansata exclusiv in mediul online, artista pregatindu-se pentru un alt single cu care sa-si surprinda fanii, single ce va fi gata la inceput de vara.

Piesa «Mama Noastra» are un mesaj foarte puternic, adresat in special romanilor din afara granitelor tarii. Ideea ne-a venit dupa ce am vazut documentarele «Romanians are coming». Mi-am dorit sa le raspund intr-un mod frumos celor care denigreaza imaginea romanilor. Avem o multime de romani demni de toata admiratia, cu care ne putem lauda peste hotare: Mihai Eminescu, Aurel Vlaicu, George Enescu, Simona Halep şi nu numai. Prin intermediul acestei melodii, am vrut sa subliniem toate lucrurile bune pe care le avem in Romania”, a declarat Nicole Cherry.

Text: Madalina Manole