Nicole Kidman, imaginea rafinamentului Jimmy Choo

nicole-kidman1Actrita Nicole Kidman este noua imagine a brandului britanic Jimmy Choo. Nicole va aparea in campania de toamna/iarna 2013-2014, care va fi facuta publica in luna august, prima de cand Sandra Choi a preluat carmele, ca director de creatie. O serie de fotografii destinate campaniei au fost realizate luna trecuta de catre Nicole, in colaborare cu Mikael Jansson, si se pare ca imaginile transmit cu adevarat puterea de seductie a femeii Jimmy Choo. „Intotdeauna am indragit moda si adesea am utilizat-o ca pe un mod de a intra in pielea anumitor personaje.

Femeia care poarta Jimmy Choo este complexa, misterioasa si feminina”, a declarat actrita. Kidman, in varsta de 45 de ani, a mai fost inainte ambasadoarea ceasurilor Omega si a parfumului Chanel No.5, asa ca are experienta in domeniu.

„O admir foarte mult pe Nicole si sunt onorata ca am posibilitatea sa colaborez cu ea. Este una dintre cele mai bune actrite din lume si  sunt convinsa ca poate reprezenta stralucirea plina de putere a marcii. In acelasi timp, este o femeie rafinata si plina de nuante, aduce atitudine, senzualitate si eleganta”, sustine directorul creativ Sandra Choi.

Text: Ruxandra Raica