Nicole Kidman reface scena din “Basic Instinct”

Nicole Kidman reface scena din “Basic Instinct”Frumoasa Nicole Kidman, in varsta de 44 de ani, reface celebra scena interpretata de Sharon Stone in productia Basic Instinct in cel mai nou film al sau, intitulat The Paperboy. In noua productie, Nicole joaca alaturi de John Cusack, Matthew Mcconaughey si Zac Efron, iar momentul se pare ca este unul extrem de fierbinte. Nicole este provocatoare, bronzata si poarta o peruca blonda. La fel ca si in scena din Basic Instinct, fosta sotie a lui Tom Cruise isi desface larg picioarele in timp ce sta pe scaun, cum o facuse si Sharon Stone.

Colegul de platou al lui Nicole, Zac Efron, a declarat ca Nicole este o persoana incantatoare, iar in timpul filmarilor a ramas pe tot parcursul acestora foarte concentrata asupra personajului. Povestea filmului The Paperboy este bazata pe romanul criminal cu acelasi nume si se concentreaza asupra unui reporter care se intoarce in orasul natal pentru a investiga un caz. Asteptam si noi cu nerabdare sa vedem scena cu pricina.

 

Text: Ruxandra Raica

mai 2nd, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate