Nicole Scherzinger – preocupata de felul in care arata inca din copilarie

Nicole_20Scherzinger_1_Toata lumea cred ca s-a pus de acord asupra faptului ca Nicole Scherzinger este o femeie frumoasa, ingrijita, care arata extrem de bine din punct de vedere fizic. Femeile o privesc cu invidie si o comenteaza, iar barbatii o admira. Ceea ce nu stie foarte multa lume insa este faptul ca frumoasa cantareata a inceput numaratoarea caloriilor inca de la varsta de 14 ani, preocuparile sale adolescentine fiind departe de preocuparile obisnuite ale unei fete de aceeasi varsta.

Recent, Nicole a declarat ca a inceput sa faca jogging si sa tina cont de caloriile din farfurie de la o varsta frageda, iar de atunci a experimentat aproape toate dietele existente.

Bruneta are si un motto dupa care se ghideaza pentru a se mentine intr-o forma fizica de zile mari si spune ca are o viata activa, mananca moderat si isi accepta corpul exact asa cum este. Usor de spus cand esti in pielea ei… . Nicole arata demential, ce sa mai vorbim, iar asta nu se datoreaza decat faptului ca a fost intotdeauna preocupata de felul in care arata, face sport si consuma numai alimente sanatoase. A existat insa si o perioada putin mai agitata in viata vedetei, perioada in care a acumulat cateva kilograme in plus, insa a depasit cu brio situatia si a revenit la formele ei sexy, care au si consacrat-o.

 

Text: Ruxandra Raica