Nicole Scherzinger si Lewis Hamilton, din nou impreuna?

-0a0a0a0a0a0anicole_si_lewisNicole Scherzinger si Lewis Hamilton s-au hotarat sa mai dea o sansa relatiei lor, informeaza cotidianul The Sun.
Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton si Nicole Scherzinger s-au despartit la jumatatea lunii octombrie, dupa o relatie de patru ani. Ei s-au mai despartit o data, in ianuarie 2010, din motive legate de angajamentele lor profesionale.

Cu toate acestea, cuplul a petrecut anul nou impreuna si s-a cazat in statiunea Vail, Colorado. O sursa apropiata a cuplului a declarat ca cei doi nu se aflau acolo doar ca prieteni si ca, de fapt, acestia au decis sa mai dea o sansa relatiei. Chiar daca cei doi pareau foarte indragostiti, Lewis si Nicole au refuzat sa spuna daca s-au impacat sau nu.
Nu trebuie sa va mai reamintim ca frumoasa Nicole a declarat chiar si dupa despartire ca il iubeste pe Lewis Hamilton.
Intrebata daca mai exista vreo sansa sa se impace cu pilotul de Formula 1, Nicole a declarat: “Totul este foarte recent si inca reprezinta un subiect sensibil pentru mine, dar suntem buni prieteni si, evident, ne iubim foarte mult”.
Lewis a recunoscut, de asemenea, ca nu exclude o reconciliere viitoare. “Avem inca sentimente foarte, foarte puternice unul fata de celalalt si inca o iubesc foarte mult. Cine stie, poate in viitorul apropiat vom fi impreuna”.
Nicole Scherzinger si Lewis Hamilton s-au intalnit prima oara la MTV Europe Awards in Munchen, in noiembrie 2007. Nicole a fost alaturi de Lewis atunci cand britanicul a devenit campion mondial, in 2008, si l-a insotit de nenumarate ori la Grand Prix-uri de Formula 1.

Text: Andreea Popescu