Nicole Scherzinger: “Sunt fascinata de Lewis atunci cand vad de aproape ceea ce face”

Nicole Scherzinger: “Sunt fascinata de Lewis atunci cand vad de aproape ceea ce face”Fosta componenta a trupei Pussycat Dolls, care s-a reimpacat cu pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton, cu care are o relatie din anul 2007, a fost prezenta in weekend la Grand Prix-ul Australian, unde a si pilotat iubitul ei.

Frumoasa bruneta a declarat pentru revista Sun Herald ca se bucura foarte tare ca a participat la cea de-a treia cursa a iubitului ei, pentru ca asa a putut fi alaturi de el pentru a-l incuraja. „Am doar respect pentru acesti oameni si pentru ceea ce fac. Sunt fascinata de Lewis atunci cand vad de aproape ceea ce face.”  Ea a mai recunoscut, de asemenea, ca pe tot timpul cursei a fost „un pic nervoasa”, deoarece este o persoana competitiva: „Da, sunt o persoana foarte competitiva prin natura mea, asa ca am incercat sa-mi concentrez energia pozitiva asupra lui.”

Printre celebritatile prezente la Grand Prix-ul Australian se numara si mogulul media James Packer si sotia sa insarcinata Erica, dar si Darryn Lyons si cantareata Leo Sayer.

 

Text: Andreea Popescu

martie 22nd, 2012 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate