Nicoleta Luciu aduce la Bucuresti Circul National din China

nicoleta2Dupa ce a devenit mama de tripleti si in mai putin de sase luni a revenit pe scena intr-o forma de invidiat, Nicoleta Luciu vrea sa uimeasca publicul din nou prin implicarea directa in organizarea unuia dintre evenimentele anului, si anume reprezentatia Circului National din China la Bucuresti. Se pare ca bruneta a devenit fana a acestui spectacol miraculos si de aici pana la a aduce pe scena Salii Palatului aceasta minune a artei contemporane nu a fost decat un pas.

Se pare ca spectacolul Circului National din China a avut un impact atat de mare asupra Nicoletei incat aceasta sustine ca multitudinea de proiecte pe care le-a inceput si le-a dus la capat in ultima perioada isi au ca imbold reprezentatia maestrilor de circ.

Nu pot spune decat ca Circul National din China m-a inspirat sa imi urmaresc si sa imi indeplinesc toate visurile. Tocmai de aceea mi-am dorit atat de tare ca si romanii sa aiba parte de aceasta experienta incat am luat legatura cu impresarul Christian Rätscher pentru a putea aduce acest sentiment si in sufletele romanilor. Visul mi s-a implinit si iata ca va invit pe toti sa veniti in data de 1 mai 2012, incepand cu orele 20:00, la Sala Palatului, si sa va convingeti ca miracolele exista cu adevarat”, a povestit entuziasmata Nicoleta Luciu.

Ei bine, toate acestea fiind spuse, va asteptam pe data de 1 mai 2012, incepand cu orele 20:00, la Sala Palatului sa urmariti spectacolul Circului National din China.

 

Text: Andreea Popescu