Niky Minaj, printesa si mama vitrega in videoclipul “Va Va Voom”

230px-Christopher_Macsurak_Nicki_Minaj_croppedCea mai apreciata cantareata a momentului stie ca, pentru a-si tine fanii aproape, trebuie sa munceasca din greu. Zis si facut! Cantareata Niky Minaj, caci despre ea vorbim, a lansat in ultimele doua saptamani patru clipuri video, iar cel mai nou material video, “Va Va Voom”, a fost ca o explozie in mediul online.

Piesa “Va Va Voom” este extrasa de pe albumul relansat al artistei, intitulat “Pink Friday: Roman Reloaded”, numit mai nou “The Re-Up”, a carui lansare oficiala se anunta pe 19 noiembrie.

Clipul o prezinta pe Minaj intruchipand diferite personaje din lumea basmului, chiar si un unicorn.  Povestea clipului o prezinta pe Minaj ca fiind o printesa de basm, ce ne duce cu gandul la “Alba-ca-Zapada” si “Frumoasa din padurea adormita”. Frumosul clip a fost regizat de catre Hype Williams si a fost filmat inca din luna decembrie a anului trecut. Se pare ca Niky nu a fost de acord ca acesta sa fie lansat atunci, deoarece a ramas dezamagita de colajul imaginilor surprinse pe durata clipului. Pe parcursul materialului video, Minaj mai poate fi vazuta jucand un dublu rol, pe cel al eroinei, dar si pe cel al personajul negativ,  transformandu-se in mama vitrega a Albei-ca-Zapada, in momentul in care trece printr-o oglinda magica mare.

Care este povestea, dar si cum face fata Niky Minaj transformarilor, va lasam pe voi sa aflati. Play!

 

Text: Andreea Popescu