Nimeni altcineva decat… Corina Bud si Dorian Popa

Nimeni altcineva decat... Corina Bud si Dorian PopaCorina Bud si Dorian Popa au filmat un nou videoclip pentru piesa Nimeni altcineva, compusa de John Puzzle. Cu acest single, Corina celebreaza 10 ani de cariera muzicala si, totodata, acest videoclip poarta numarul 17 in repertoriul solistei.

 

 

 

 Yoga in ritmuri spectaculoase

Tema videoclipului spune povestea unui flirt a doi curajosi indragostiti de sport, iar filmarile au durat doua zile si s-au desfasurat in doua locuri diferite. Pentru acest videoclip, cei doi artisti s-au antrenat cateva saptamani la sala acro-yoga, coregrafia implicand pozitii de yoga acrobatica de o mare dificultate, imbinate cu scene de o senzualitate debordanta. Toate acestea anunta ca Nimeni altcineva- Corina featuring Dorian Popa, are toate ingredientele necesare pentru a ajunge pe primul loc in topurile finalului de an.

A fost una dintre cele mai solicitante filmari la care am participat pana acum, din cauza faptului ca atat eu, cat si Corina, suntem incepatori in ceea ce priveste acro-yoga. Am fost inconjurat de o multime de oameni care imi intelegeau pasiunea pentru sport. Imi doresc ca toti cei care au o oarecare inclinatie catre “miscare” sa ne preia exemplul si sa priveasca videoclipul nostru ca pe o initiere in aceasta practica numita acro-yoga, pe care o recomand cu mare caldura tuturor celor care cauta alaturi de exercitii fizice si o echilibrare a organismului”, a explicat Dorian Popa.

A fost clipul pentru care am avut nevoie de perioada cea mai lunga de pregatire, pentru ca yoga acrobatica este o disciplina care cere foarte multa concentrare si disciplina. Dorian este partenerul perfect de antrenament, este foarte talentat si de-abia astept sa vedeti povestea noastra in doi, obraznica, sexy, echilibrata de energia unica yoga”, a adaugat Corina Bud.

Mai jos puteti viziona poze de la making-of-ul videoclipului.

 

Text: Madalina Manole