Norvegienii, innebuniti dupa Ovi

ovi5Recent mutat in Romania pentru a-si cladi o cariera muzicala solida, Ovi nu a uitat de Norvegia, tara in care a locuit timp de foarte multi ani. Single-ul pe care l-a lansat in urma cu cateva saptamani, “One Day”, pe piata muzicala autohtona a fost lansat si in Norvegia la una dintre cele mai populare emisiuni de radio, “Nitimen”, de pe postul national de radio, NPK P1.

Artistul a vorbit despre mutarea sa in Romania si despre planurile pe care si le-a facut in cariera pentru urmatorii doi ani. Artistul a anuntat in exclusivitate faptul ca noul single va beneficia si de un videoclip, care va fi filmat chiar pe 7 mai.

“One Day” a fost lansata si in Norvegia, unde a inceput sa prinda foarte bine. “In curand urmeaza sa filmam si videoclipul, iar eu nu pot decat sa ma bucur tare pentru ca pot promova in alte tari limba romana! Versiunea piesei ce se difuzeaza pe radio in Norvegia este cea cu refrenul in romana!”, a declarat Ovi.

Cu aceasta ocazie, cantaretul a si sustinut o serie de concerte in Norvegia, unde este foarte popular, el fiind invitat deja la mai multe emisiuni tv pentru a promova noul single.
Poti asculta piesa chiar aici: http://www.youtube.com/watch?v=SdxIbdziyWs.

 

Text: Ruxandra Raica