Noua colectie STACCATO, direct de pe podiumurile internationale

Noua colectie STACCATO, direct de pe podiumurile internationaleBrandul international de pantofi si accesorii STACCATO revine cu o noua colectie – Fall 2013 – care ne incanta cu modele si elemente direct de pe podiumurile de moda internationale. De data aceasta, colectia are in centru doua teme, “Reinvent Minimalism” si “Shimmering Chic”.

Reinvent Minimalism se bazeaza foarte mult pe accentele metalice ca element central in varfurile pantofilor si la nivelul tocurilor, strasuri si culori vibrante precum rosu electric, albastru intens, fuchsia etc. Contrastul de culori este un alt element deosebit de important ce transforma incaltamintea in piese ideale de purtat atat la birou, cat si cu ocazia unor evenimente speciale.

De partea cealalta, curentul Shimmering Chic presupune piese confortabile, insa cu un plus de stil datorita elementelor stralucitoare din colectia Fall 2013. Nici de data aceasta nu uitam de elementele metalice, de detaliile stralucitoare, de feminitate si modernitate.

Modelele colectiei de toamna evidentiaza unicitatea si versatilitatea ce definesc acest brand, dar si personalitatea femeii din ziua de astazi.

 

Text: Ruxandra Raica