Noul album al Dianei Matei, apreciat de Mihai Morar

Noul album al Dianei Matei, apreciat de Mihai MorarDiana Matei a lansat ieri, in ambianta sofisticata a Casei Vernescu, albumul “Of ce dor, ce chin, ce jale!”. Acesta este un proiect all style fusion, caracterizat printr-un melanj de genuri muzicale, menit sa aduca in atentia publicului tanar melodii lautaresti carora li s-a adaugat o nuanta moderna.

Show-ul gandit de artisti fiind unul elaborat, s-a dovedit a fi si plin de surprize la propriu. Unul dintre aceste momente a fost intrarea Dianei Matei in scena, cand solista a trebuit sa se deplaseze printr-un spatiu “ornat”cu focuri de artificii. Trena voluminoasa a rochiei artistei a luat foc dar aceasta si-a continuat reprezentatia, sustinuta de colegii din Taraful Cleante.

In plus lansarea a beneficiat de prezenta selecta a unor personalitati din peisajul showbizz-ului autohton. Cornel Ilie(Vunk), Nico, Gheorghe Turda, Dj Rhino, Anca Turcasiu, Cosmina Pasarin, Axinte si Radu Groza impreuna cu iubita sa, Roxana Nemes au venit sa sarbatoreasca alaturi de Diana Matei lansarea albumului “Of ce dor, ce chin, ce jale!”.

Albumul contine 12 piese printre care se numara melodii celebre precum “Mocirita”, ”Daca zici ca ma iubesti”, “Tu esti floarea vietii mele”, dar si creatii proprii ale artistei, realizate impreuna cu Taraful Cleante, printre care deja celebra „De trei zile”.

Albumul “Of ce dor ce chin ce jale! ” este o initiativa curajoasa, plina de inspiratie, care va face deliciul publicului meloman. Albumul se afla deja pe piata si se poate regasi in toate magazinele de specialitate.

 

Text: Andreea Popescu

martie 29th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate