Noul album CRISTINA RUS in prag de Sarbatori

Noul album CRISTINA RUS in prag de Sarbatori

Sambata, 4 Decembrie, ora 19:30 Cristina Rus va sustine concertul de lansare al noului album intitulat “Cele mai frumoase colinde”. Evenimentul va avea loc in Piata Timpului (langa magazinul Cocor).

 Albumul cuprinde  12 colinde, printre care Deschide usa crestine, O, ce veste minunata,  Noapte de vis, Sus la poarta raiului, in interpretarea Cristinei Rus.

Concertul va fi transmis in direct pe cea mai mare mediafatada din Europa, Cocor MediaChannel. Dupa concert, artista va acorda o sesiune speciala de autografe la etajul 3 al magazinului Cocor.

Implinita atat pe plan profesional cat si pe plan personal, artista a ales sa se implice si in proiecte caritabile. Astfel, Cristina s-a alaturat campaniei Best Foto Fest, organizata in sprijinul Asociatiei Nevazatorilor din Romania si ii indeamna pe cei ce vor sa  sprijine cauza campaniei sa doneze 2 Euro printr-un SMS la 874 si sa contribuie la randul lor la recuperarea vederii tinerilor fara posibilitati financiare.

decembrie 3rd, 2010 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate