Noul Duo de parfumuri by Ciara și Russell Wilson

Ciara și Russell Wilson nu sunt primul cuplu care au conceput un parfum împreună, dar este posibil să fii spart codul cu privire la cum să o facă. În prezent, R&C Fragrance Duo care costă numai 90 de dolari este un set de două parfumuri distincte, conectate prin magneți pentru a forma o sticlă sculpturală modernă(prima de acest gen). Acestea pot fi purtate atât de femei, cât și de bărbați.Parfum creat în carantină

Cuplul a lucrat la parfumuri în primele zile ale carantinei COVID-19 în timp ce Ciara era însărcinată cu al treilea copil. Parfumul a făcut întotdeauna parte din viața lor. Pentru Ciara, a început cu amintiri despre colecția de parfumuri a bunicii sale. Pentru Russell, au fost amintiri despre cum l-a văzut pe răposatul său tată bărbierindu-se și aplicând apă de colonie pe măsură ce se pregătea pentru ziua respectivă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R&C Fragrance (@randcfragrance)

 

Conceptul R&C Fragrance Duo

Parfumul C este unul floral, oriental cu note de fructe de pădure, frezie, boabe de piper roz, iasomie, bujor, gardenie, mosc, lemn de santal si vanilie. “Mirosi ca și cum ai fi ieșit proaspăt din duș. Dar mai există și această mică atingere suplimentară care îi adaugă un aspect sexy, îi adaugă un miros de semnătură”, notează Ciara. “Cel mai important, am vrut ca acesta să fie un parfum care să dureze. Așa că știi, dacă se întâmplă să adormi în parfumul tău, când te trezești, vei simți în continuare mirosul la fel de proaspăt.”

Wilson descrie parfumul R ca fiind „sexy fără efort”. Este unul lemnos, aromat cu note de bergamotă, ambroxan, ceai negru, lavandă, floare de pere, nufăr, paciuli, mosc și vetiver. Cele două parfumuri sunt senzuale și sexy, fără a fi copleșitoare, și ambele sunt ușor de purtat. Cuplul a lucrat cu parfumierii Catherine Selig și Linda Chinery din Takasago.

Text: Iulia Mirică