Noul single al lui Alex Velea E marfa tare

Noul single al lui Alex  Velea E marfa tarePentru ca E marfa tare, Alex Velea si-a celebrat ziua de nastere cu un super party si o dubla lansare: de site si de single.

Smiley, Sore, Giulia, Brighi, Speak, Mihai Ristea, Radio Killer, Don Baxter,  Jazzy Jo, Pacha Man, Cabron si alti prieteni apropiati ai HaHaHa Production, printre care Antonia, Puya, Corina sau CRBL si-au facut aseara rand pe rand aparitia la Ambasad’Or Events, felicitandu-l pe sarbatorit si petrecand alaturi de acesta pana in zori.

Noul single al lui Alex  Velea E marfa tareCoplesit de emotii si inconjurat de oameni dragi, Alex n-a uitat nici de fanii sai pe care si-a dorit sa ii surprinda cat mai placut, alegand aniversarea sa ca moment propice pentru lansarea noului sau single – E marfa tare.

“Piesa asta e o explozie de energie, mai mult ca sigur o sa rupa difuzoarele si o sa ia cu asalt toate plajele. Cat despre noul meu site, sper sa va placa, eu unul sunt incantat de rezultat si de abia astept sa scriu urmatorul post…J”, spune Alex Velea.

Pentru a asculta cum o sa sune vara asta cu Alex Velea in difuzoare, accesati:

 

Text: Andreea Popescu

Sursa: HaHaHa Production

mai 15th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate