Noul single al lui Smiley e CRIMINAL

Smiley feat. Kaan - CriminalDupa ce ne-a facut sa privim Dincolo de cuvinte, Smiley ne lasa acum fara cuvinte cu un nou single… Criminal.

“Daca ar fi un film, <<criminal>> ar fi acel film care te-ar tine lipit de ecran asteptand sa vezi ce se intampla pana la urma. Povestea e simpla si etern valabila. El o gaseste pe fata visurilor lui, dar prefera sa nu ii spuna ce simte, pentru ca simpla ei prezenta il da peste cap. Stiti si voi cum e cand va fuge pamantul de sub picioare, vi se taie respiratia sau nu va mai gasiti cuvintele…

Despre toate astea vorbeste <>, fiind la baza o piesa care descrie in versuri vulnerabilitatea celui indragostit”, declara Smiley.

Produsa in studiourile HaHaHa Production, Criminal este o colaborare cu  unul dintre cei mai talentati rapperi turci – Kaan – si vine cu o abordare fresh in materie de sound, continuand directia inceputa odata cu Dead man walking, single ce a fost licentiat in tari ca – Rusia, Grecia, Israel, Bulgaria,  Albania, Cipru sau Ucraina.  

Criminal urmeaza sa fie inclus pe noul album la care Smiley lucreaza in prezent si care va fi lansat in toamna acestui an.

Play!

 

Text: Andreea Popescu

Sursa: HaHaHa Production